Thursday, 16 February 2012

Naar de Marqt!

Kriebels in je buik als of je voor het eerst een date hebt. Die spanning die je voelt omdat je niet weet wat je te wachten staat. Valt het mee of valt het tegen... En een eerste date is het eigenlijk wel een beetje. Want vandaag is het zo ver, we hebben onze eigen Marqt. Nu hadden we natuurlijk al de o zo beruchte Haagse Mar(k)t. Maar dit is net even andere koek. Ze werken met lokale producenten met liefde voor het ambacht. Hierdoor koop je producten die met aandacht en oog voor de natuur gemaakt zijn. Al sinds de start van deze geweldige, vernieuwende en duurzame supermarktketen kwam ik Marqt geregeld in artikelen tegen, onder andere in de Elle eten of de Delicious., en nu hebben ze dus een Haagse stek. En ja hoor, ik ben verliefd!

Nog leuker ze zitten bij mij om de hoek :), super centraal in de oude Meddenswinkel op de Hofweg 11. De winkel is prachtig met een ruwe industriele uitstraling dat maakt duidelijk dat biologisch en duurzaam ook echt hip en trendy is. Je krijgt, ondanks de prachtige lokale producten, een waar metropolitisch gevoel. Het is alsof je in een uberhippe winkel in Londen terecht bent gekomen, waar bijvoorbeeld Daylesford, een vergelijkbaar fenomeen, al wat langer bekend is. Dat wordt (h)eerlijk shoppen. Een warm  en culinair welkom in de Residentie, Marqt!


2 comments:

  1. Ik wil ook! Ik wil ook verliefd worden!
    Klinkt echt heel erg leuk.

    ReplyDelete
  2. @Es Ja het is echt heel fijn! Dus als je een keer in de buurt van Den Haag bent, zeker langs gaan. Ze zitten in het centrum vlakbij de winkelstraat dus kan er gelijk een dagje shoppen aan vast plakken :)

    ReplyDelete

var linkwithin_site_id = 1074661; Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...