Sunday, 8 May 2011

Restaurant 10-daagse Den Haag

Er is weer wat leuks op culigebied te beleven: op zondag 15 mei begint de Restaurant 10-daagse in Den Haag. Tien dagen de gelegenheid om kennis te maken met mooie Haagse restaurants voor  €29,95 (en bij sterrenzaken voor €34,95).

Een proeverij, waarbij 25 Haagse toprestaurants hun kunsten vertonen, zal de aftrap zijn en begint om 12.00  uur in de horecaschool van ROC Mondriaan. In samenwerking met Den Haag Centraal word voor het derde opeenvolgende jaar de mogelijkheid geboden om een kijkje in de keuken te nemen van verschillende Haagse restaurants.

Naast de culinaire toppers als Niven en Calla's zijn ook heerlijke restaurants als Da Sabastiano, Oni en De Kikker van de partij. Het leuke van de proeverij is dat je je letterlijk door de professionele keukens van het ROC mag begeven om te kunnen zien, ruiken en proeven terwijl de chefs hun kunsten vertonen. Elk gerechtje is representatief voor de keuken die het restaurant voert.

Een leuk evenement om heen te gaan op een zondagmiddag en al helemaal als je bedenkt dat de toegang gratis is. De gerechtjes kosten €5,- en een begeleidende wijn is €2,50. Daarnaast is er een culimarkt waar onder andere Betjeman & Barton, BROOD en The House of Caviar zullen staan.

Ik ga er zeker heen om te kunnen proeven van al dat lekkers. En als je zondag niet kan dan kun je altijd nog een tafeltje reserveren bij een van de deelnemers.


0 reacties:

Post a Comment

var linkwithin_site_id = 1074661; Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...