Thursday, 24 March 2011

In blijde verwachting...

De lente komt er aan! En dat is overal te merken. De paaseitjes liggen  (veel te vroeg) in de winkel, terassen worden weer buitengezet en ook de eerste strandtenten staan er weer. Enkele dagen geleden kreeg ik daarom danook een nieuwsbrief  van mijn energieleverancier. Of ik al klaar was voor de lente? Nou wil het geval dat ik altijd klaar ben voor de lente, ik heb het niet zo op de donkere dagen in de winter.

In deze nieuwsbrief stond echter een aantal tips en producten om energie te kunnen besparen en mijn oog viel gelijk op de Blender Bottle. Een vernuftig flesje waarbij je zou kunnen mixen zonder stroom! Met deze fles zou je in een handomdraai de lekkerste slagroom en het beste pannenkoekbeslag kunnen maken. Bij het doorlezen van de omschrijving werd ik overspoeld door een golf van nostalgie want dat is precies hoe mijn moeder dat vroeger ook deed.

Alleen de shaker van mijn moeder had geen natuurlijk geen hi-tech bal waar alles achter blijft hangen en die niet goed schoon te krijg is. Dus op zoek naar de jaren-70-oranje shaker van mijn mams. Nu ben ik geen tupperware-fan maar ergens stond me nog bij dat het wel eens een tupperware ding kon zijn en na wat gespeur op internet heb ik hem gevonden op marktplaats. Precies zo oranje als ik mij herinner.


Nu zijn er maar liefst twee Quickshakers per post onderweg naar mijn keuken :) Want ja, als je dan kan kiezen voor verschillende maatbekers dan kan ik natuurlijk niet kiezen. Dus een voor de slagroom, het pannenkoekenbeslag en de omelet  en een kleinere voor de salade dressings, vinaigrettes, marinades etc.. Ik kan niet wachten tot ze binnen zijn dus wordt vervolgd....

0 reacties:

Post a Comment

var linkwithin_site_id = 1074661; Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...